Žvejo Tribūna

Forumas apie mėgėjišką žvejybą
Draudziama zvejoti lasisas ir slakius nuo rugpjucio 15 d. iki spalio 31 d. mazesniu kaip 0,5 km. spinduliu nuo Sventosios upes ziociu ir maziau kaip 0,5 km spinduliu nuo Klaipedos molu Baltijos juroje.
Dabar yra 08 Rgs 2010 19:55

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 421 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: E-prekyba, e-parduotuvės
StandartinėParašytas: 27 Sau 2010 22:26 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

tu fuflo tai tikrai nesiuskit negi taip sunku susirast lietuvoj ta telefona :) kaune tai tikrai yra kur ebejaus kainom galima gaut kituose miestuose irgi pilna skelbimu :) as pries puse metu pirkau samsunga i8000 nauja tai dar dabar jis kainuoja gerokai brangiau parduotuvej nei mokejau, o su garantija tai ne ta salis kad kanors irodytum nes padarys servisas kaip jam patinka cia juk lietuva ne viena kart isitikinau :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 27 Sau 2010 22:44 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Sugalvojau pavartyti pirma karta Cabelas puslapiuka, nu karabinu ziurejau, bet nelb supratau dabar..
Tokie kaip linke, tai cia kainos uz vieneta ar ju kazkoks komplektelis buna??
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true

http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 28 Sau 2010 01:02 
Atsijungęs

To Tadunce,

Pirmam linke supratau kad ten galima pasirinkti:
1. 5vnt (Pike/Muskie size) uz $3.79
2. 10vnt uz $3.29
3. 50vnt uz $9.99

Antrame linke raso kad yra 72vnt. O dydi jau pats renkiesi.

Reziume "per" reiskia kieki.
Jei klystu prasau pataisyti.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 28 Sau 2010 11:50 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Uz 150-200 lt,nelabai ir verta tiketis gauti tikra iphone :lol: ,man pvz reikalingas telefonas su 2 sim,kinietiskos "replikos" Lietuvoj tokiom kainom kaip pas kiniecius neteko matyt,musiskiai uzsideda maziausiai 100% "navaro",nusipirkciau "normalios" firmos tlf,bet kol kas Samsungas neleidzia modeliu su 2 sim ir GPS,Nokia siais metais lyg ir zadejo kazka panasaus isleist,o man telefonas be GPS ir WiFi netelefonas,tai uztat ir nesinori moket 500 lt vien uz dvi korteles,na,o kinietiskas uz 50-80 $ kitas reikalas,galima ir pasizaist,tik klausimas ar tas zaislas nors puse metu islaiko...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 28 Sau 2010 12:23 
Atsijungęs

Bendradarbis parsiveze kitaiska Nokia su dviem sim, bet dar neisbande, tai nezinau atsiliepimu. modelio nepamenu ir nezinau del tu visu wifi. man telefonas reikalingas kad paskambint, zinute parasyt, laika pasiziuret ir kad ryte budylnikas kambintu :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 28 Sau 2010 18:24 
Prisijungęs
Vartotojo avataras

Laikyt tai laiko tie kinietiski, tik savo funkcijas nelabai atlieka. Aisku paskambint, parasyt sms galima, bet apie failu formatu tinkamuma daznai megsta pameluot ir daug letesni. Sugedus softui, ar norint ka nors naujo idiegt nelabai kas pades tokiam "noname" telefonui. Su kitais telefonais (nokia, SE ir t.t) suderinamumu irgi nepasizymi :grin:

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: 28 Sau 2010 22:20 
Atsijungęs

Kartais nesuprantu. Kodel zmones peikia kinietiskus telefus. Dabar siuncia (bet uztruko) iphone clona uz 105lt. Uz tokia kaina ka nupirktumete is orginaliu telefonu? O nupirktumete sena 1.5-2m senumo ir neipatinga kazkuo. Tad kiekvienas perka pagal kisene ar norus :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 28 Sau 2010 22:32 
Prisijungęs
Vartotojo avataras

expas rašė:

"per" reiskia per. Pvz: lietuviskai - 100km per valanda, angliskai - 100km per hour. :-D
A cia reiskia per siuloma vieneta, tipo maziau nein. Turbut taip.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 28 Sau 2010 23:51 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

expas na kad ir samsungas d900 jis labai senas turiu nuo atsiradimo lietuvoj dar tevas nupirko jam jau gal kokie 4-5 metai jis kainuoja nuo 50 iki 100lt. turi 3mpx kamera atkuria vaizdo ir garso failus taip pat atidaro ofiso dokumentus :)
tai kuom jis prastesnis uz tuos klonus? nebent ekrano dydziu kad mazas ir 1 sim korta visa kita turi (nes nei wifi nei touch screenas pas juos normaliai neveikia, juolab net vietoj gps buna uzrasyta gprs :))) ai baigiu apie tuos telefonus tema ne ta kad pliurpt ne i tema ::hai-bai

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 29 Sau 2010 09:38 
Prisijungęs
Vartotojo avataras

savas rašė:
expas rašė:

"per" reiskia per. Pvz: lietuviskai - 100km per valanda, angliskai - 100km per hour. :-D
A cia reiskia per siuloma vieneta, tipo maziau nein. Turbut taip.

Price per unit reiškia kaina už vienetą. Ten juk parašyta per 72, kitoj nuorodoj available: per5, per 10, per 15, tai yra kainą už 5vnt, už10vnt ir t.t.

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: 07 Vas 2010 13:58 
Atsijungęs

Na reikia uzbaigti savo pasakota istorija :)
Na skambinejau visais imanomais numeriais i lietuvos pasta. Galu gale vienas numeris pasiteisino 239 8321 (visa diena skambinejant, viena karta atsiliepe). Tai va, moteriske pasake kad mano siuntinys jau savaite laiko yra mano paste (man priskirtam), nors as jokio lapuko neturiu. Nuejes i pasta, teko truputi palaukti (10min) kol atrado siuntini. Uz ji paprase 30Lt sumoketi mokescius (15mokestis valstybei, 15lt mokestis lietuvos pastui uz tarpininkavima). Nors lietuvos pastas lb prastai dirbo. O kas idomiausia kad prekes verte buvo 78Lt o mokesciai plius 30lt. Vos ne dvigubai gavosi :D

p.s. Praejus savaitei po prekes pasiemimo, gavau laiska kad gavau siuntini, kuri atsiemes jau buvau :) Kazkokia bezabraze :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 07 Vas 2010 15:01 
Atsijungęs

Tai nueik dar karta ir pareikalauk :) o jei neduoz, tai prasyk kompensacijos :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 07 Vas 2010 16:46 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Vo cia gera mintis :twisted: :grin:
O seip ir man siandien is ebay parvaziavo siuntinukas tik kad ten buvo mini poperiai tai pardavejas juos buvo i laiska idejas :cool:
Bet tai as dabar esu daug ko uzsisakes ,laukiu kol atvaziuos. Tai tipo atsiimant preke man dar 15 Lt reiks moket? :evil:
kada cia istatyma lohai ivede?

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 07 Vas 2010 16:47 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

expas rašė:
p.s. Praejus savaitei po prekes pasiemimo, gavau laiska kad gavau siuntini, kuri atsiemes jau buvau :) Kazkokia bezabraze :)

Šitoks LT pašto fenomenas egzistuoja visur :-D Darbe gaunam dažnai banderoles su visokiom smulkmenom, pavyzdžiais ir pnš. Kai ateina lapukas tuoj užsuku į pašto skyrių atsiimti - ir visad išgirstu burbėjimą, kad kodėl tiek ilgai neatsiimam, kad jau ir sekantį pakartotinį pranešimą išsiuntė, ir t.t. Pašto skyrius yra už 100m nuo įmonės vartų :!: :-D Negi tie pranešimai keliauja per Vilnių :?: :twisted: :-D

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 07 Vas 2010 17:15 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

obsidian rašė:
Vo cia gera mintis :twisted: :grin:
O seip ir man siandien is ebay parvaziavo siuntinukas tik kad ten buvo mini poperiai tai pardavejas juos buvo i laiska idejas :cool:
Bet tai as dabar esu daug ko uzsisakes ,laukiu kol atvaziuos. Tai tipo atsiimant preke man dar 15 Lt reiks moket? :evil:
kada cia istatyma lohai ivede?

Nu neturėtu reikti mokėty jaigu prekės iš europos arba iš trečiuju šaliu neviršyjia 75 lt :grin:

Vakaar iš UK pasiemiau siuntinukia atėjio per nepilna savaitė,sakičiau manio paštas operatyviai dirba nusipirkau Ebay, pirmadieni o vakaar jau yra tey per 5 dienas labai greytai,ir vakar pastas dar atnesė lapeli,ir iki pietu spėjau pasimti..Tai jokiu mokesciu nebuvio ir negali buti nes aš už pašto išlaidas jau esiu sumokėjes pardavėjui :)

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: 07 Vas 2010 21:17 
Atsijungęs

Na pastui reikia moketi 14.25lt (uz tarpininkavima) tada kai tau muitinine (ppc) priskaiciuoja mokesciu. Jei nepriskaiciuoja, tada nereikia moketi. Na o kada reikia moketi mokescius visi zinome ir jau daug diskusiju buvo :)

http://www.post.lt/lt/index.html?id=715 treciame stulpelyje rasome apie si mokesti :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 09 Vas 2010 21:42 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Skumbrotas rašė:
Šitoks LT pašto fenomenas egzistuoja visur :-D
Per šitą fenomeną mano siuntinys būtų iškeliavęs atgal į užpelkę, jei nebūčiau sugalvojęs paskutinę dieną nueit paštan ieškot :evil:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 11 Vas 2010 16:26 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Nu va parejo mano lucky craft is japonijos :grin: Viskas tvarkoj. Per 9 dienas parejo. Pirkau is ebay

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 11 Vas 2010 18:27 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

prisireike man shito daigto... http://cgi.ebay.com/DAIWA-Team-Daiwa-Be ... 1c1002003e
kaina juokingai mazha, 19GP tai kiek jis man kainuotu kai atkeliautu i namus..? :? niekad ish uzhsienio tinklapiu nko neuzhsisakinejau... ;-)

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: 11 Vas 2010 19:46 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Ignelis rašė:
prisireike man shito daigto... http://cgi.ebay.com/DAIWA-Team-Daiwa-Be ... 1c1002003e
kaina juokingai mazha, 19GP tai kiek jis man kainuotu kai atkeliautu i namus..? :? niekad ish uzhsienio tinklapiu nko neuzhsisakinejau... ;-)

Priklauso uz kiek paimsi, nes aukcionas dar nesibaiges, tai kaina gali dar pakilt. Be to tai bus sunkus daiktas, ir aprasyme maciau, kad uz siuntima i Italija apie 30 paundu, ta irgi pridek ir gausi kaina (30+19 kuri kils=49GBP)

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: 11 Vas 2010 20:06 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

tokiu atveju nelabai ir apsimoka... ;-) jo svoris 2,5kg. ta kaina 30GP laikyti kaip etalona ir nesitiket kad kasnors galetu atsiusti na tarkim uzh 10 ar isviso nemokamai..? :lol:

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: 12 Vas 2010 10:21 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

pasiklausk pas pardaveja, uz kiek jis atsius tau i Lietuva. Atsako visada, arba kad nesiuncia arba kaina bus padori.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 12 Vas 2010 10:35 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Igneli, parsisiūsk iš čia :-D
http://www.zvejys.lt/market/index.php?d ... t_id=19775
jei parduotuvėje 200 nenori mokėti :lol:
Kai dar nebuvo tokio aktyvumo jūrinei žūklei, pasiėmiau už 120.Žinoma tik varžtelius teikia pakeisti į nerūdijančio plieno ir galėsi žvejoti ten kur nori, o ne ten, kur airio mėgiamą stovelį insmeigsi :lol: ir sprandą ma-iau skaudės nuo užverstos aukštyn galvos :-D

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: 12 Vas 2010 17:27 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

o ju pakrypimo kampas reguliuojasi ar jau koki turi toki..? :roll: nes kartais reik daug kartais maziau.., nereiktu man isviso to stovo, bet jau audziu minti greit pradet pirmas zhvejybas nuo kranto o su kuoliukais savo tj tik i pashala pabaksnot tegaleciau... :mėlynvarla i to stovo komplektacija ieina kox maishas gabenimui? kox jo svoris :roll: neparashyta nuorodoje... :-niak'

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: 12 Vas 2010 22:07 
Atsijungęs

Is kokios e-parduotuves, uzsienio, dabar galima butu nusipirkit ir parsisiusti echolota pigiau? gal kas siuntetes neseniai? (del matavimo, pedos ar metrai, nera skirtumo)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 13 Vas 2010 09:06 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

ebay.com pilna ivairiu modeliu, tik rinktis gera pardaveja reik ;-)

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: 14 Vas 2010 22:39 
Atsijungęs

Uzeik www.cabelas.com paziurek ties sonars ten nu 80$ prasideda+siuntimo mokestis.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 15 Vas 2010 10:29 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Kadanagi pavasaris ne už kalniu nusprendžiau papilditi karmuyškiu ...Ebay vino pardavėjio užklasuiau kiek man kainuos jis pasakė kad parašyta,na pas ji parašyta UK siuntimas tay aš nusprendžiau kad tiek man ir kainuos ir pradėjau rinktis (tiesa po 3 dienu nuo susirašinėjimo) Kol rinkausi jis 5 rušis jis man sugrudio i 2 invoisius ir su labai didelai transporto kaštais,paklausiu jo kodėl tayip yra ir ar negali normalaus invoisao atsiuti jis paskė kad negali ir siulė apmokėty o pibnigus permokėtus gražins,kagi nusprendes pasitikėty taip ir padariau transportas gavosi 5,98 svaru,ir kagi neužilgio gauniu laiškeli iš paypal (per paypal aš mokiu viza virtuon seb banko) kad man bus gražinta iš pardavėjio 4,44 svario,tiklaisu kad jis padarė gražinima,ir nustatyta suma bus pervesta i manio visa virtuon...Tai va laukiu jau 4 dienas ir gaalvojiu kur pasidėjio manio pinigai,pirma mintis kad SEB bankas atmetė manbio pinigėliu ieinančius i šia kortele...

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: 15 Vas 2010 10:52 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Jeigu grazino ir paypal'e matosi, tai neuzilgo pamatysi ir savo Virtuon saskaitoj, duok SEB'ui sventes svest :-D

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: 15 Vas 2010 10:56 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

jop, ten kartais viskas vyksta laaaabai letais tempais,,
Paskutine preke man issiunte tik po geros savaites nuo pirkimo, jau buvau sunerimes :v-ar

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 421 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: